Hoe de sterrenkok steeds meer rock ’n roll-allures kreeg: ‘Ik ben nooit chef geworden om als popster door het leven...

Bron: De Limburger 

Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website. 

  1. Extern
  2. Hoe de sterrenkok steeds meer rock ’n roll-allures kreeg: ‘Ik ben nooit chef geworden om als popster door het leven…

Hoe de sterrenkok steeds meer rock ’n roll-allures kreeg: ‘Ik ben nooit chef geworden om als popster door het leven...

2025-02-01 8:52:00  Maastricht - Limburg wil zichzelf opnieuw op de kaart zetten als culinaire hotspot. Een hoofdrol is weggelegd voor de sterrenchefs, die wel vergeleken worden met profvoetballers. Over transfers, groene Michelinsterren en de torenhoge ambities van nieuwkomer Van Oys Maastricht Retreat..

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.

Lokaalnieuwsvenray.nl Redactie

Lokaalnieuwsvenray.nl Redactie

Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: De Limburger

Persbericht insturen?

Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwsvenray.nl? Stuur ons dan een bericht!