Bron: Chapeau magazine
Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website.
2025-01-08 12:28:00 Riemst wordt weleens de champignon- hoofdstad van België genoemd, maar de Belgisch-Limburgse grensgemeente heeft nog heel wat meer te bieden op het vlak van lokale producten. Robert Levels, chef van sterrenrestaurant Château Neercanne, koos er enkele uit en ging ermee aan de slag. In 2016 erkende het Vlaamse....
Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.
Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: Chapeau magazine
Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwsvenray.nl? Stuur ons dan een bericht!
Het laatste nieuws uit Venray volgen? Dat doe je uiteraard op Lokaalnieuwsvenray.nl. Wij focussen op de dagelijkse nieuwsitems van omgeving Venray.
© LokaalnieuwsVenray.nl
Laatste berichten