Bron: De Limburger

Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website.

1. Extern
  2. Venray speelt na een goede tweede helft gelijk tegen Kruisland: `Jammer dat we hem niet over de streep getrokken hebben`

2024-02-04 17:15:00  Venray - Het duel tussen SV Venray en SC Kruisland had twee gezichten. De eerste helft was voor de gasten, die ook verdiend op voorsprong kwamen. Na rust herstelde de thuisclub zich en scoorde Bram Kersten uit een vrije trap de gelijkmaker: 1-1..

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.

Lokaalnieuwsvenray.nl Redactie

Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: De Limburger

Persbericht insturen?

Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwsvenray.nl? Stuur ons dan een bericht!